Kastélypark Fürdő**** Füzesgyarmat

Bemutatkozás

Üdvözöljük a Kastélypark Fürdő honlapján.

"Ahol a nap is megáll pihenni!"

 

 

    A füzesgyarmati Kastélypark Fürdő egész évben várja vendégeit. Termál részlegünk egész évben látogatható. Úszó, tan, valamint gyermekmedencénk szezonálisan állnak vendégeink rendelkezésre. A termál medencék a nagy ásványi anyag tartalmú "Sárrét Gyöngye" névre keresztelt gyógyvízzel üzemelnek.

A Sárrét Gyöngye nátrium-hidrogénkarbonátos víz, jelentős bromid, jodid és metabórsavtartalommal rendelkezik.

Gyógyvizünk által kezelhető betegségek:

-idegrendszeri betegségek (gyermekbénulás utókezelése,idegzsábák, lumbágó, idegfájdalmak),

-emésztőrendszeri és anyagcsere betegségek (pajzsmirigy problémák),

-mozgásszervi betegségek (izomfájdalmak, törések utókezelése, ízületi és csontműtétek utókezelése, ízületek kopásos betegségei)

-nőgyógyászati és urulógiai betegségek (meddőség, nőgyógyászati gyulladások).

 

A fürdő területe parkosított, sok zöld terület és árnyat adó fák biztosítják a természetközeli kikapcsolódást. Több öltözőkabin és csomagmegőrző is biztosított vendégeink részére. Sportolási lehetőségek:- röplabda, -kosárlabda pálya, valamint asztali tenisz is igénybe vehető. A strandon szezonális jelleggel büfé üzemel, valamint a fürdő közelében több vendéglátó helyiség is működik. Családok, baráti társaságok kedvelt tevékenysége a szalonnasütés, és a bográcsozás amihez szintén biztosított tűzrakóhely, illetve egy filagória, asztalokkal, padokkal.

További információkat a menüpontokban talál, ha mégis kérdése lenne, állunk rendelkezésére a feltüntetett elérhetőségeinken, illetve facebook-on.